Festa de presentació d'espectacles familiars

18set18:00Festa de presentació d'espectacles familiars
18 de septembre de 2022
Lloc: Parc del Tívoli
SOBRE RODES

Detalls de l'event

Diumenge 18 de setembre a les 18h

Lloc: Parc del Tívoli

Nom del l´artista: Yldor Llach

Veniu a gaudir d’una tarda a la fresca amb un espectacle al carrer ple d’emocions i bon rotllo per tota la familia. Hi haurà berenar  de franc per tothom i trobareu tota l’informació a la paradeta de la xarxa.

Acte de presentació de la nova temporada d’espectaces familiars que organitza  Xarxa de Vilafranca amb la colaboració del servei de cultura de l’ajuntament. 

La música comença. Les rodes de la bicicleta s’eleven del terra, cap al cel. Amb elles totes les mirades, petites i grans, de tots els colors, que compartiran durant 40 minuts la il·lusió d’un món al revés, la rialla i la tensió, la màgia del circ. Una bicicleta artística, ballarina, portora de piruetes i acrobàcies, i un artista, portor de somriures arreu del món. Tot serà possible: poseu-vos còmodes, gaudiu de l’espectacle, i prepareu-vos per formar-ne part.

Amb una combinació de tècnica i humor, l’artista extreu la poesia d’un objecte quotidià com és la bicicleta. Al cautxú de les rodes i a la pell de l’acròbata s’hi palpen els centenars de carrers, places i escenaris que des de l’estiu del 2013 han escrit històries impossibles a les ciutats del Canadà, d’Europa i del món, tot cercant i escrivint el llenguatge universal que és la il·lusió del circ.

 

Hora

18 setembre 2022 18:00(GMT+02:00)