Una dent sota el coixí

04feb12:0013:00Una dent sota el coixíDiumenge 4 de Febrer a les 12:00 hores Lloc: Teatre Cal Bolet

Detalls de l'event

Diumenge 4 de Febrer a les 12:00 hores

Lloc: Teatre Cal Bolet

Companyia: Cia Cia Poca Cosa Teatre

Gènere: Teatre Infantil

Públic: Familiar, a partir de 5 anys

Ens hem plantejat mai on van a parar totes les dents que ens cauen i posem sota el coixí?

La Lluïsa és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets. Quan un d’aquests personatges recull una dent de sota el coixí d’un nen o una nena, li porta a la Lluïsa que és l’encarregada de triar el regal ideal per aquell nen o nena. La Lluïsa examina amb detall la dent i a través de la forma (de si està molt gastada o no, del color, etc.) pot saber com és aquell infant, i per tant pot saber quin regal el farà feliç.

Això sí, sempre han de ser coses petites que puguin ser col·locades a sota el coixí. La Lluïsa fa molts anys que fa aquesta feina, i és una experta en el tema. El problema és que s’està fent gran, es cansa molt, i de vegades s’equivoca. Per això està buscant algú que pugui substituir-la en aquesta feina important. Després de provar diferents candidats, troba a la Violeta.

Però la relació entre totes dues no serà fàcil, fins que un dia arriba al magatzem una dent molt especial. Una dent que no és com les altres. Totes dues hauran d’unir esforços per descobrir quin és el regal que necessita aquesta dent tan singular.

Hora

4 febrer 2024 12:00 - 13:00(GMT+02:00)